marți, 13 mai 2008

Schimbare de obiceiuri

Cine spunea ca baietii nostrii nu sunt ingrijiti ? Cine spunea ca pute in clasa sau ca baietilor nu le pasa de infatisarea lor ? Eh, la drept vorbind..ati cam gresit..ati omis sa specificati ca in clasa a X A , fost clasa IX A si viitoarea XI si XII A " adapostesc" baieti care chiar tin prea mult la infatisarea lor.

Si acum sa vorbim putin despre moda asta trecatoare. Acum cativa ani , pe vremea lui Pazvante Chiorul se purtau bentite, se purtau palarii, umbrelute de soare, rochite, pantofi care mai de care mai eleganti, si stim cu totii ce se purta inainte..doar vedem in filme. Eh , cum ziceam..moda este trecatoare..se pare ca a fost apoi ( nu cu mult timp in urma..sa zicem..prin 2002 - 2003 ) o tendinta de lucruri minuscule, intrate la apa chiar, blugi cu talie foarte foarte joasa incat reuseai sa..observi fara a te strofoca prea mult, posteriorul unei fete de fiecare data cand se apleca sa ia ceva de jos sau sa se lege la siret. Se pare ca lucrurile old au revenit in tendinte. Acum au revenit la moda blugii, pantalonii cu talie ridicata, cat mai ridicata, din partea mea putin cam exagerat. Anyway..ideea este ca , fetelor.., daca nu ne tinem de lucrurile noastre si daca lasam feminismul nostru deoparte, asa cum au facut multe dintre fetele din ziua de astazi, baietii ne'o iau inainte.

Hai sa ii speriem putin si sa le reamintim ca aceste machiaje sunt testate pe caini..ba chiar mai mult, am citit intr'o revista ( nu stiu cat de adevarat sau fals este..) ca luciul de buze este fabricat in general de grasime de caine, oase arse. So..deduce'ti singuri baieti si fete ce aveti de facut :P